Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار زنجان گفت: این استان تا کنون حدود ۱۵۰ هزار تست کرونا یعنی به ازای یک نفر مبتلا ۱۵۰ تست انجام داده که آمار بسیار خوبی در کشور شامل می شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از استان زنجان؛ فتح الله حقیقی در جلسه هیات امنای دانشگاه فرهنگیان استان با اشاره به ورود ویروس جهش یافته کرونا از نوع انگلیسی آن به کشورمان افزود: این ویروس در اغلب استان های کشور مشاهده شده و  به این معنی است که چنین مساله ای ممکن است در استان ما نیز رخ دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: تلاش می شود با انجام اقدامات متعددی در زمینه ویروس کرونا، شمار مبتلایان و بستری ها روند کاهشی  یافته،  درمان های موثرتری بر بیماران هدف انجام گیرد و به این مهم باید توجه داشت این نوع ویروس با نوع جهش یافته متفاوت بوده چرا که فرد را با شدت بیشتری دچار بیماری کرده و به کام مرگ می فرستد.

استاندار زنجان ادامه داد: ماسک زدن، رعایت پروتکل های بهداشتی در زندگی روزمرده فرد را از ابتلا به این نوع ویروس مصون نگه می دارد، در غیر این صورت فرد با گرفتاری و تبعات ناشی از بیماری مواجه می‌شود.

وی همچنین با بیان اینکه مشکلات فضاهای آموزشی و خوابگاهی دانشگاه فرهنگیان  مورد بررسی قرار می گیرد، اضافه کرد: بر این اساس طی جلسه آینده دستگاههای متولی امر علاوه بر بازدید از وضعیت کنونی دانشگاه در خصوص مساعدت های لازم تصمیم گیری می کنند.

استاندار زنجان خاطرنشان کرد:برای تشکیل هیات امنای دانشگاه علاوه بر افراد تعیین شده از وجود خیرین نیز استفاده شود چرا که این قشر در دوران کرونایی نیز مشارکت فعالانه ای داشتند.

وی با اشاره به اینکه استان در زمان حاضر توان تولید سه میلیون عدد ماسک در مدت ۴۸ ساعت را دارد، اضافه کرد: یکی از اقدامات استان در دوران کرونایی ایجاد همیاران سلامت در استان است که در این ارتباط هشت هزار نفر بصورت آموزش دیده و رایگان همکاری می کنند.

 استاندار زنجان با بیان اینکه این استان تلاش دارد در وضعیت کرونایی به موضوع فضاهای آموزشی، خوابگاهی و خیرین توجه ویژه ای داشته باشد، ادامه داد: دانشگاه فرهنگیان استان با همکاری اداره کل آموزش و پرورش استان می توانند سیاستگذاری خوبی را در راستای پیشگیری از ویروس کرونا به ویژه ارائه طرحی در شبکه شاد با هدف تربیت دانش آموزان سفیر سلامت انجام دهند.

وی با اشاره به اینکه وجود سفیران دانش آموز سلامت می تواند مشکلات کنونی این بیماری در بین خانواده ها به ویژه در رعایت پروتکل های اجتماعی را به مراتب کاهش دهد، اظهار داشت: تا کنون درمان قطعی برای این ویروس کرونا پیدا نشده و انجام واکسیناسیون نیز جنبه پیشگیرانه دارد.

استاندار زنجان همچنین با بیان اینکه طی ۲ سال گذشته و سال جاری نرخ مرغ در استان با سایر استان ها متفاوت بود، ادامه داد:  قیمت هر کیلوگرم مرغ در استان در مقایسه با استان های دیگر بین سه تا  چهار هزار تومان کمتر بود که انجام چنین کاری سختی هایی داشته است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: هیات امنای دانشگاه فرهنگیان استان استاندار زنجان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۱۹۸۲۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصویر حیرت‌انگیزی که واقعیت منظومۀ شمسی را نشان می‌دهد

حدود ۴.۶ میلیارد سال پیش، منظومه شمسی ما از ابر غول‌پیکری از گاز و غبار تشکیل شد. این ابر با فروپاشی تحت نیروی گرانش خود که احتمالاً برانگیخته از انفجار یک ابرنواختر نزدیک آن بود، به شکل صفحه چرخانی از آوار در اطراف خورشید شروع به چرخیدن کرد.

به تدریج، این ذرات شروع به چسبیدن به هم کردند و به اجسام بزرگ‌تری تبدیل شدند، برخی به اندازه‌ای بزرگ شدند که سیاره‌هایی را شکل دادند، در حالی که قطعات سنگی یا فلزی دیگر به شکل اجرام کوچک‌تر و نامنظم باقی ماندند که ما آن‌ها را سیارک (Asteroid) می‌نامیم. 

به گزارش فرادید، امروزه، شمار این سنگ‌های فضایی را ۱۳۵۱۴۰۰ تخمین می‌زند که بیشتر آن‌ها در کمربند اصلی سیارک‌ها بین مریخ و مشتری به دور خورشید می‌چرخند. اما اکنون، تیمی از محققان که با هوش مصنوعی کار می‌کنند، امیدوارند با کشف سیارک‌هایی که نادیده گرفته شده‌اند، به سرعت این شمار را افزایش دهند. 

خطوط آبی و قرمز مسیر حرکت سیارات منظومۀ شمسی را نشان می‌دهند و نقاظ سبز، ده‌ها هزار سیارکی را نشان می‌دهند که در اطراف خورشید ما در گردش هستند

هفته گذشته، دانشمندان مؤسسه سیارک (Asteroid Institue) و دانشگاه واشنگتن اعلام کردند که تنها در سال ۲۰۲۴، ۲۷۵۰۰ سیارک جدید از جمله حدود ۱۰۰ سیارک نزدیک به زمین که نزدیک مدار سیاره ما عبور می‌کنند را شناسایی کرده‌اند. تمام رصدخانه‌های دیگر در سراسر جهان حدود ۲۳۰۰ سیارک را در سال جاری شناسایی کرده‌اند. 

تیم تحقیقاتی این اکتشافات را با کمک یک الگوریتم یادگیری ماشینی به نام Tracklet-less Heliocentric Orbit Recovery یا THOR انجام دادند. 

اِد لوو، مدیر اجرایی موسسه سیارک و بنیانگذار مشترک بنیاد B۶۱۲ ماه گذشته حین بحث درباره این پروژه گفت: «ما تلسکوپ نداریم. ما با تلسکوپ کار نمی‌کنیم. ما این کار را از منظر علم داده شناسی انجام می‌دهیم.» 

اخترشناسان معمولاً با مشاهده مکرر بخش‌هایی از آسمان از طریق تصاویر تلسکوپی که هر شب، هر چند ساعت یک بار گرفته می‌شوند، سیارک‌های جدید را کشف می‌کنند. شارمیلا کوتونور توضیح می‌دهد سیارک‌ها که به شکل نقاط نوری متحرک ظاهر می‌شوند، علامت‌گذاری، تأیید و رصد می‌شوند.

ماسیمو ماسکارو، مدیر فنی دفتر CTO در فضای ابری گوگل، ماه گذشته در این رویداد گفت: «این حجم عظیم از اکتشافات در واقع فقط با بررسی تصاویر موجود از تلسکوپ‌های دیگر انجام شده است». 

لو که قبلاً فضانورد ناسا بوده می‌گوید: «ما یک بانک داده موجود را در نظر گرفتیم… و چیزی که دریافتیم این بود که ده‌ها هزار سیارک در این بانک داده‌ها وجود دارد که قبلاً هیچ‌کس متوجه آن‌ها نشده است و اگر محاسبات کافی داشته باشید، می‌توانید آن‌ها را آشکار کنید.»

هیچ یک از سیارک‌های کشف‌شده در مسیر برخورد با زمین یافت نشدند. اما فناوری جدید می‌تواند به شناسایی سیارک‌هایی کمک کند که ممکن است بطور بالقوه خطرناک باشند و به اخترشناسان کمک کند به رصد سنگ‌های فضایی برای دفاع سیاره‌ای ادامه دهند. 

لو می‌گوید: «مسئله واقعی که باید حل کنیم، یافتن و ردیابی سیارک‌ها است، چون اگر ندانید سیارکی وجود دارد و ندانید کجاست، نمی‌توانید جلوی برخورد سیارکی به زمین را بگیرید.» 

اِیمی ماینزِر، دانشمند سیاره‌شناسی در دانشگاه آریزونا، گفته است: «دشوارترین جرم، جرمی است که شما درباره آن نمی‌دانید. اگر بتوانیم بفهمیم چه چیزی وجود خارجی دارد، می‌توانیم درباره ریسک واقعی، تخمین بهتری بزنیم.»

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • تصویر حیرت‌انگیزی که واقعیت منظومۀ شمسی را نشان می‌دهد
  • تاریخچه ۲۵۰۰ ساله کارت اعتباری در ایران
  • شاخص بورس در آخرین روز معاملاتی هفته، 12 هزار افت کرد
  • سود سپرده‌ های حج و عمره زیاد می شوند ؟
  • خبر خوش برای دانشجویان پزشکی؛ حق‌ الزحمه دستیاران ۱۵ میلیون تومان رسید
  • باشگاه های ورزشی زنجان زیر ذره بین نظارت
  • امروزه ریشه های شجره طیبه انقلاب اسلامی ایران مستحکم تر شده است
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • استاندار زنجان: به آموزش و پرورش بی‌توجه بود‌ه‌ایم
  • باید عدالت آموزشی در استان زنجان برقرار شود