Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در استان زنجا با ابراز تأسف از اینکه انتخاب معلمی در بین فارغ التحصیلان در رتبه‌های آخر قرار گرفته گفت: حتی انتخاب شغل کارمند بانک بودن نیز قبل از انتخاب معلمی قرار گرفته و این فاجعه حتی به حساب کسانی که با انگیزه و عشق وارد آموزش و پرورش شده‌اند نوشته می‌شود و این یک تهدید جدی برای بدنه آموزش و پرورش است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان نماینده ولی فقیه در استان زنجان،در سومین جلسه بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان استان زنجان به نقش دانشگاه فرهنگیان در تربیت نیروی انسانی آموزش و پرورش اشاره و اظهار داشت: در راه‌اندازی دانشگاه فرهنگیان امیدهای زیادی برای جذب و تربیت نیروی انسانی برای بدنه آموزش و پرورش ایجاد شد، اما در ادامه راه دچار مشکلاتی شد.

آیت الله شیخ علی خاتمی ضمن انتقاد به نحوه جذب معلم در گذشته، یاد آور شد: متاسفانه در سال‌های قبل تأمین نیروی انسانی آموزش و پرورش از طریق جذب نیروهای پاره وقت و حق التدریس و یا گاهاً نیروهای نهضت سواد آموزی انجام می‌گرفت و ملاک استخدام فقط مدرک بود.
امام جمعه زنجان افزود: متاسفانه بعضاً مشاهده می‌شود که به دلیل کمبود نیرو در مواردی جذب معلم برای مدارس باز هم بر اساس روال غلط قبلی انجام می‌گیرد.
وی اضافه کرد: نقش دانشگاه فرهنگیان در این بین برای تربیت نیروی متخصص بسیار مهم بوده و برای حل مشکلات آن همه باید به طور جدی فعال باشیم.
نماینده ولی فقیه در استان، ضمن ابراز تأسف از اینکه انتخاب معلمی در بین فارغ التحصیلان در رتبه‌های آخر قرار گرفته اذعان داشت: حتی انتخاب شغل کارمند بانک بودن نیز قبل از انتخاب معلمی قرار گرفته و این فاجعه حتی به حساب کسانی که با انگیزه و عشق وارد آموزش و پرورش شده‌اند نوشته می‌شود و این یک تهدید جدی برای بدنه آموزش و پرورش است.
وی گفت: ما باید این امیدی را که دانشگاه فرهنگیان ایجاد کرده قدر بدانیم و برای تداوم این امید تلاش کنیم.
 خاتمی تشکیل بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان را یکی از این تلاش‌ها ذکر کرد و افزود: این بنیادی که دوستان پیگیر آن هستند از کارهای خوب و مهمی است که همه باید دست به دست هم داده و با استفاده از تجربیات خیرین بتوانیم گوشه‌ای از مشکلات این دانشگاه را رفع کنیم.
امام جمعه زنجان در خصوص نیاز به ۱۰۰ هکتار زمین برای احداث پردیس‌های استانی در آن ادامه داد: البته تخصیص زمین با مساحت ۱۰۰ هکتار در داخل شهر و یا حتی حومه آن تقریباً امری امکان ناپذیر بوده و باید به دنبال پیدا کردن زمینی با مساحت کمتر و نزدیک به شهر باشیم.
وی افزود: در صورت کسب مجوزهای لازم می‌توان داخل پردیس‌های فعلی که مکان خالی دارند ساختمان‌های لازم را احداث کنیم.
در ادامه سرپرست مدیریت امور پردیس‌های استان زنجان ضمن تشریح فعالیت‌های مهم بنیاد خیرین گفت: گسترش فرهنگ اسلامی وقف و باقیات صالحات در جامعه و بهره‌گیری از این فرهنگ در راستای رشد و توسعه کمی و کیفی دانشگاه فرهنگیان و ایجاد زمینه‌ها و بسترهای مناسب برای تسهیل، تقویت و استمرار حمایت خیرین از دانشگاه فرهنگیان از مهمترین اهداف این بنیاد است.
اوجاقلو گفت: جلسات متعددی با افراد و موسسات خیریه برای ایجاد همفکری و تعامل برای پیشبرد اهداف دانشگاه فرهنگیان و جذب کمک‌های مادی و معنوی انجام گرفته است.
مدیر پردیس الزهرا(س) ادامه داد: خوشبختانه آمار حکایت از جذب رتبه‌های پایین‌تر به دانشگاه فرهنگیان بوده و در حال حاضر 135 نفر رتبه بین یک تا 100 داشته و این حاکی از رشد دو برابری است.
وی ضمن اعلام این موضوع که دانشگاه فرهنگیان تنها دانشگاهی است که فارغ التحصیلان آن بعد از دانش آموختگی شاغل می‌شوند، ادامه داد: 9 هزار و 244 نفر که دارای رتبه‌های بین یک‌هزار تا 5 هزار بوده‌اند وارد دانشگاه فرهنگیان شده‌اند که این نشانه جذب افراد با معلومات بالا به این دانشگاه است.
اوجاقلو ادامه داد: متاسفانه با وجود اعضای هیات علمی کارآمد به دلیل کمبود مکان، تعداد زیادی از دانشجویان بومی استان برای ادامه تحصیل به استان‌های دیگر جذب می‌شوند که این امر علاوه بر تحمیل هزینه‌های اضافه موجب نگرانی اولیا و خانواده‌ها می‌شود.

 انتهای پیام/۷۳۰۰۲/ق

منبع: فارس

کلیدواژه: امام جمعه زنجان فرهنگیان معلمی آموزش و پرورش خاتمی پردیس دانشگاه خیرین نماینده ولی فقیه در استان دانشگاه فرهنگیان فارغ التحصیلان نیروی انسانی انتخاب معلمی استان زنجان بنیاد خیرین تربیت نیروی انتخاب شغل شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۵۷۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکایت آموزش و پرورش از سریال افعی تهران

سکانسی از سریال «افعی تهران» درباره تنبیه دانش‌آموزان در مدارس بسیار بحث‌برانگیز شده و واکنش‌های زیادی را به دنبال داشته است. قسمت هشتم سریال افعی تهران با یک سکانس تکان‌دهنده همراه بود؛ سکانسی که در آن آرمان بیانی (پیمان معادی) خاطره کتک‌خوردن‌های‌اش از ناظم را یاداوری می‌کند و قصد انتقام‌جویی دارد.

به گزارش ایسنا، حال مدیرکل حقوقی، املاک و معاضدت قضایی وزارت آموزش و پرورش اعلام داده است که در جهت برخورد با این اقدام ناشایست و غیراخلاقی نویسنده و کارگردان و عوامل این سریال، شکایت و اعلام جرم رسمی وزارت آموزش و پرورش به دادستان عمومی و انقلاب ارائه شده و توقف پخش سریال مورد اشاره و برخورد قانونی لازم، تقاضا شده است.

مدیرکل حقوقی، املاک و معاضدت قضایی وزارت آموزش و پرورش از شکایت و اعلام جرم رسمی دفتر حقوقی و قضایی وزارت آموزش و پرورش علیه دست‌اندرکاران اصلی یکی از سریال‌های نمایش خانگی خبر داد.

امید رضاوند، مدیرکل حقوقی، املاک و معاضدت قضایی وزارت آموزش و پرورش با اشاره به شان و جایگاه رفیع و والای معلم در جامعه، اظهار کرد: علیرغم این مهم که معلم به عنوان مهمترین و اصلی‌ترین رکن نظام تعلیم و تربیت، از نقش و جایگاه منحصر‌به‌فردی در جامعه برخوردار بوده و نقش وی در هدایت آینده‌سازان این جامعه غیرقابل انکار است، چندی پیش در یکی از سریال‌های نمایش خانگی نسبت به این قشر فرهیخته، توهین و اهانت و هتک حرمتی صورت گرفته که این رفتار ناشایست موجب جریحه‌دار شدن احساسات عمومی جامعه به ویژه فرهنگیان شده است.

به گزارش مرکز اطلاع‌رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل دفتر حقوقی، املاک و حمایت قضایی با تاکید بر اینکه وزارت آموزش و پرورش اولین مدافع حقوق معلمان است و یکی از وظایف دفتر حقوقی و واحد‌های حقوقی تابعه در سراسر کشور نیز معاضدت قضایی از جامعه یک میلیونی فرهنگیان است، اعلام کرد: در جهت برخورد با این اقدام ناشایست و غیراخلاقی نویسنده و کارگردان و عوامل سریال یادشده، شکایت و اعلام جرم رسمی وزارت آموزش و پرورش به دادستان عمومی و انقلاب ارائه و توقف پخش سریال مورد اشاره و برخورد قانونی لازم تقاضا شده است.

درخواست فرهنگیان برای برخورد با عوامل توهین به معلم در سریال افعی تهران

به دنبال انتشار برشی از یک سریال شبکه خانگی در فضای مجازی که در آن برخورد تحقیرآمیز یک دانش‌آموز سال‌های دور با معلم خود را نشان می‌دهد، شماری از تشکل‌های معلمان استان یزد در نامه‌ای سرگشاده خطاب به مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی یزد، پیگیری و برخورد قانونی با این موضوع را خواستار شدند.

در این نامه آمده است: «با عنایت به ساخت و پخش سریالی که در آن به شکلی نامناسب و سخیف به مقام شامخ معلم اهانت شده، استدعا داریم در کوتاه‌ترین زمان ممکن نسبت به پیگیری موضوع و انجام اقدامات لازم برای برخورد قانونی با عاملان ساخت و پخش این فیلم از طریق وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی اقدام و نتیجه پیگیری را به اطلاع جامعه فرهنگیان استان برسانید.

رونوشت این نامه به رییس دادگستری استان یزد برای استحضار و پیگیری به عنوان مدعی‌العموم ارسال شده است.»

این نامه به امضای شورای هماهنگی تشکل‌های فرهنگیان ولایی استان یزد، مجمع فرهنگیان ایثارگر استان، کانون تربیت اسلامی، جامعه اسلامی فرهنگیان یزد، جمعیت فرهنگیان جوان، کانون فرهنگیان حزب موتلفه، کانون فرهنگیان شانا یزد و هیات اندیشه‌ورز بسیج فرهنگیان استان یزد رسیده است.

در سریال «افعی تهران»، آرمان بیانی (با بازیگری پیمان معادی) در لوکیشن فیلم‌برداری، پس از سال‌ها با ناظم دوران مدرسه‌اش مواجه می‌شود؛ ناظمی که به ادعای آرمان خاطرات کتک‌هایش پس از گذشت سال‌ها هنوز از ذهن او پاک نشده و حالا این ملاقات را به مثابه یک فرصت انتقام‌جویی می‌داند.

در این فیلم، آرمان بیانی (پیمان معادی) هرچه در دل دارد، به ناظم دوران راهنمایی‌اش (آقای شکوهی) می‌گوید و این در حالی است که شکوهی اذعان می‌کند که در دوران کاری خود هرگز دانشی آموزی را تنبیه بدنی نکرده است و در پایان این سکانس آرمان معلم زمان کودکی را برای مجازات در کنار اتوبان از ماشین پیاده می‌کند.

سکانس جنجالی سریال «افعی تهران» درباره تنبیه دانش‌آموزان

سکانسی از سریال افعی تهران درباره تنبیه دانش‌آموزان در مدارس بسیار بحث‌برانگیز شده و واکنش‌های زیادی را به دنبال داشته است. سریال افعی تهران، به کارگردانی سامان مقدم و نویسندگی پیمان معادی و پویا مهدوی‌زاده، پخش خود را از اسفند ماه ۱۴۰۲ در شبکه نمایش خانگی آغاز کرده است.

قسمت هشتم سریال افعی تهران با سکانسی جنجالی همراه بود. شخصیت آرمان بیانی (با بازی پیمان معادی) پس از سال‌ها بر حسب تصادف، با ناظم دوران مدرسه اش مواجه می‌شود؛ ناظمی که خاطرات کتک های‌اش پس از گذشت سال‌ها از ذهن آرمان پاک نشده و حالا او این ملاقات را به مثابه یک فرصت انتقام جویی می‌داند.

دیگر خبرها

  • دولت سیزدهم همیشه در کنار آموزش و پرورش بوده است
  • ورود سازمان بازرسی به صندوق ذخیره بعد از ۲۷ سال!
  • جزئیات جدید از همسان سازی حقوق فرهنگیان بازنشسته
  • ۴۰ هزار میلیارد تومان به بدنه آموزش و پرورش اعتبار تزریق شده است
  • شکایت آموزش و پرورش از سریال افعی تهران
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • سرپرست جدید پردیس بنت الهدی صدر اردبیل معرفی شد
  • جذب دانشجو در دانشگاه فرهنگیان ۳۰۰ درصد رشد کرد
  • شهید مقصودی معلمی دلسوز و وظیفه شناس بود
  • شهید مقصودی معلمی دلسوز و وظیفه شناس بودند