Web Analytics Made Easy - Statcounter

آیت الله علی خاتمی گفت: بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان از کارهای خوب و مهمی است که همه باید با استفاده از تجربیات خیرین گوشه ای از مشکلات این دانشگاه را برطرف کنیم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از زنجان، امام جمعه زنجان امروز در سومین جلسه بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان استان زنجان که با حضور تعدادی از خیرین در محل دانشگاه فرهنگیان استان برگزار شد، به نقش دانشگاه فرهنگیان در تربیت نیروی انسانی آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: در راه اندازی دانشگاه فرهنگیان امیدهای زیادی جهت جذب و تربیت نیروی انسانی برای بدنه آموزش و پرورش ایجاد شد؛ اما در ادامه راه، دچار مشکلاتی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

آیت الله علی خاتمی ضمن انتقاد به نحوه جذب معلم در گذشته گفت: متاسفانه در سال های قبل تأمین نیروی انسانی آموزش و پرورش از طریق جذب نیروهای پاره وقت و حق التدریس و یا گاهاً نیروهای نهضت سواد آموزی انجام می گرفت و ملاک استخدام فقط مدرک بود.

 

امام جمعه زنجان گفت: متاسفانه بعضاً مشاهده می شود که به دلیل کمبود نیرو در مواردی جذب معلم برای مدارس باز هم بر اساس روال غلط قبلی انجام می گیرد.

 

وی اضافه نمود: نقش دانشگاه فرهنگیان در این بین برای تربیت نیروی متخصص بسیار مهم بوده و برای حل مشکلات آن همه باید به طور جد فعال باشیم.

 

نماینده ولی فقیه در استان ضمن ابراز تأسف از اینکه انتخاب معلمی در بین فارغ التحصیلان در رتبه های آخر قرار گرفته گفت: متاسفانه حتی انتخاب شغل کارمند بانک بودن نیز قبل از انتخاب معلمی قرار گرفته و این فاجعه حتی به حساب کسانی که با انگیزه و عشق وارد آموزش و پرورش شده اند نوشته می شود و این یک تهدید جدی برای بدنه آموزش و پرورش می باشد.

 

وی گفت: ما باید این امیدی را که دانشگاه فرهنگیان ایجاد نموده قدر بدانیم و برای تداوم این امید تلاش کنیم.

 

امام جمعه زنجان تشکیل بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان را یکی از این تلاش ها ذکر کرده و گفت: این بنیادی که دوستان پیگیر آن هستند از کارهای خوب و مهمی است که همه باید دست به دست هم داده و با استفاده از تجربیات خیرین بتوانیم گوشه ای از مشکلات این دانشگاه را برطرف کنیم.

 

امام جمعه زنجان در خصوص نیاز 100 هکتار زمین برای احداث پردیس های استانی در آن گفت: البته تخصیص زمین با مساحت 100 هکتار در داخل شهر و یا حتی حومه آن تقریباً امری امکان ناپذیر بوده و باید به دنبال پیدا کردن زمینی با مساحت کمتر و نزدیک به شهر باشیم.

 

وی ادامه داد: در صورت کسب مجوزهای لازم می توان داخل پردیس های فعلی که مکان خالی دارند ساختمان های لازم را احداث کنیم.

پایان پیام/73

منبع: شبستان

کلیدواژه: بنیاد خیرین دانشگاه فرهنگیان زنجان امام جمعه زنجان بنیاد خیرین حامی دانشگاه فرهنگیان امام جمعه زنجان آموزش و پرورش نیروی انسانی تربیت نیروی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۹۴۱۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای زنجان؛  خواجه‌ای گفت: در حال حاضر میزان مقاوم سازی واحد‌های مسکونی روستایی در استان ۵۷ درصد است که با مقاوم‌سازی این تعداد، این میزان به ۶۷ درصد خواهد رسید.

وی با اشاره به اینکه متقاضیان دریافت تسهیلات قرض‌الحسنه ۳۵۰ میلیون تومانی ساخت مسکن در روستا‌ها و شهر‌های زیر ۲۵ هزار نفر جمعیت می‌توانند با مراجعه به بنیاد مسکن در شهرستان‌ها نیز نسبت به تکمیل پرونده‌های خود جهت دریافت تسهیلات اقدام کنند، افزود: اقساط بازپرداخت تسهیلات جدید با نرخ سود پنج درصد، حدود سه میلیون و ۵۰۰ هزار تومان در ماه خواهد بود که متقاضیان پس از تشکیل پرونده در بنیاد مسکن، به بانک مربوطه جهت عقد قرارداد معرفی می‌شوند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان از پیشنهاد افزایش سقف وام مسکن روستایی از ۳۵۰ میلیون تومان به ۴۰۰ میلیون تومان خبر داد و گفت: مهاجرت معکوس ظرفیت و تقاضا برای ساخت و ساز در روستا‌ها را افزایش داده است و همین مسئله باعث می‌شود تا همه ساله و طبق قانون ۲۰۰ هزار فقره تسهیلات مسکن روستایی در کشور به متقاضیان پرداخت و هر سال نیز سقف آن افزایش یابد.

وی به ترغیب و تشویق و لزوم همکاری اعضای شورای اسلامی، دهیاران و مشارکت روستاییان در انجام طرح‌های مقاوم سازی اماکن روستایی اشاره کرد و افزود: اهالی روستا‌های استان باید از فرصت پیش آمده استفاده کرده و با اخذ تسهیلات بانکی برای سلامتی و حفظ جان و اموال خود و پیشگیری از هرگونه خسارات احتمالی خانه‌های خود را مقاوم‌سازی کنند.

مدیرکل بنیاد مسکن استان گفت: سعی ما براین است که با ادامه روند نوسازی اماکن مسکونی، زمینه‌ای را جهت فراهم ساختن فرصت برای روستاییان، ایجاد بالندگی و خودباوری در روستا‌ها و ارائه تعریف جدید از روستا‌ها به عنوان واحدی تولیدی و فرهنگی آماده کرده و بنیاد مسکن نیز براساس این تکلیف در بخشی از رسالت خود فعالیت‌های خود را بیشتر معطوف به روستا‌ها و مناطق کمتر توسعه یافته ادامه دهد.

خواجه‌ای ادامه داد: مقاوم سازی اماکن روستایی و مناطق محروم استان در واقع همان پیشگیری قبل از وقوع حادثه و جلوگیری از خسارات و تلفات جانی و مالی در برابر سوانح طبیعی است.

دیگر خبرها

  • جذب ۲۰۰ هزار نفر در آموزش و پرورش طی دو سال اخیر
  • حمایت ۷۹۳ معلم نیکوکار از ایتام اردبیلی
  • خیرین برای آزادی زندانیان و «زائر اولی‌ها» اقدام کنند
  • ۲۰۷ کلاس درس در سال ‌۱۴۰۳ ساخته می‌شود
  • بیش از ۱۰۰۰۰ فرهنگی حامی طرح اکرام در کرمانشاه وجود دارد
  • سهم استان زنجان از تسهیلات مسکن روستایی ۱۱ هزار و ۵۰۰ فقره است
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله
  • خبر مهم دانشگاه فرهنگیان؛ این افراد بدون کنکور جذب می‌شوند
  • تجلیل از معلمان ماندگار ‌زنجان/ حال خوش معلمان ۸۰ ساله+‌فیلم
  • آیین تجلیل از معلمان بالای ۸۰ سال استان زنجان