Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار زنجان گفت: در هشت رشته فنی - مهندسی دانشگاه تحصیلات تکمیلی دانشجویان از کارشناسی مستقیم موفق به اخذ مدرک دکتری می‌شوند که نشان از توانمندی و بضاعت این استان دارد و باید این رشته‌ها را در دانشگاه فرهنگیان بیشتر جذب کنیم.

به گزارش گروه استان ها خبرگزاری دانشجو به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری زنجان، فتح الله حقیقی در جلسه کمیته استانی هیأت امنای دانشگاه فرهنگیان زنجان افزود: براساس آمار ارائه شده از دانشگاه فرهنگیان زنجان 80 درصد فضای فیزیکی دانشجویان پسر و 99 درصد نیز از بناهای دانشجویان دختر این دانشگاه نیازمند مقاوم سازی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی یادآوری کرد: از طرفی نیز 91 درصد از مدرسان این دانشگاه مدعو هستند و این آمارها مطلوب نیست و نشان دهنده ضعف اساسی در زیرساخت‌های دانشگاه فرهنگیان است.

استاندار زنجان گفت: باید بازدیدی از فضای فیزیکی این دانشگاه در بخش دختران و پسران با حضور معاون عمرانی استاندار، رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی و مدیرکل راه و شهرسازی استان انجام شود.

حقیقی به حضور دانشجویان دختر زنجانی در دانشگاه تربیت معلم قزوین اشاره کرد و افزود: زمینه برای حضور آنها در زنجان باید فراهم شود و در صورت نیاز این مهم مصوب و اطلاع‌رسانی شود که مانعی در این باره وجود ندارد.

وی به رشته‌های تحصیلی در دانشگاه فرهنگیان زنجان اشاره و یادآوری کرد: باید رشته‌هایی از جمله فیزیک، شیمی و ریاضی که در آن قوت داریم، راه اندازی شود.

استاندار زنجان گفت: با توجه به اینکه در این رشته‌ها دانشجویان در دانشگاه علوم پایه مدرک دکتری اخذ می کنند جایگاه ویژه‌ای داریم.

حقیقی ادامه داد: در دانشگاه تحصیلات تکمیلی در هشت رشته فنی مهندسی نیز دانشجویان از کارشناسی مستقیم موفق به اخذ مدرک دکتری می شوند که نشان از توانمندی و بضاعت استان زنجان دارد که رشته های علوم پایه را بیشتر جذب کنیم.

استاندار زنجان با تاکید بر اینکه اهدای 100 هکتار زمین برای احداث ساختمان دانشگاه فرهنگیان در شرایط فعلی امکانپذیر نیست، گفت: اگر زمینه و توان مالی برای احداث توسط این دانشگاه وجود داشته باشد باید این کار انجام شود.

حقیقی تاکید کرد: بر اساس قانون باید واحدهای دولتی بلااستفاده و مازاد گرفته و با واگذاری تبدیل به احسن شود.

وی یادآوری کرد: در حال حاضر ساختمان‌های در حال ساخت و جدید وجود دارد که دانشگاه فرهنگیان می‌تواند مشروط بر اینکه این دانشگاه تبدیل به احسن شود، از آن استفاده کند.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: دانشگاه فرهنگیان زنجان رشته های علوم پایه فتح الله حقیقی دانشجویان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۷۷۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهدی رضایت، رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، با اشاره به پانل ساماندهی برنامه‌های آموزشی که پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت ماه در بیست و پنجمین همایش آموزش پزشکی برگزار شد، از مشارکت نمایندگان بیش از ده دانشگاه در این پانل خبر داد و گفت: در هیات رییسه پانل دبیر شورای عالی برنامه‌ریزی و دبیر دبیرخانه علوم پایه پزشکی و رئیس کارگروه کار افرینی معاونت حضور داشتند. در این نشست بر اهمیت ساماندهی رشته محل‌ها و برنامه عملیاتی آن تاکید شد.

در این برنامه عملیاتی، سامانه فعال آماری مبتنی بر هوش مصنوعی طراحی و اجرا می‌شود که در آن تمامی رشته محل‌ها و تعداد دانشجویان، فارغ التحصیلان درج می‌شود تا پروفایلی از وضعیت هر کدام از رشته مقاطع در اختیار قرار گیرد.

وی وضعیت نمودار و شیب رشته‌ها را در طراحی نقشه راه آن موثر خواند و تصریح کرد: پس از بررسی رشته مقاطع و رشته محل ها، بر اساس همفکری دبیرخانه‌ها و نخبگان آن رشته، برای تقویت و ظرفیت سازی در برخی از رشته‌ها تصمیم گیری می‌شود. به عنوان مثال ممکن است در برخی از رشته‌ها که نیاز کشور هستند، اما متقاضی ندارند، راه حل‌هایی برای تشویق متقاضی ایجاد کنیم.

رضایت بر تناسب میان رشته ها، نیاز کشور و تعداد داوطلبین تاکید کرد و افزود: پس از تعیین وضعیت موجود، ممکن است که برای هر کدام از رشته‌ها اقداماتی از جنس تقویت، محدودیت و یا از جنس تعلیق و توقف داشته باشیم.

رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، سپس به مباحث مطرح شده در پانل در خصوص اهمیت ساماندهی و مامور محور کردن دانشگاه‌ها اشاره کرد و گفت: همکاران از دانشگاه‌های مختلفی همچون، همدان، البرز، مشهد، شاهرود، زاهدان، اصفهان و بجنورد و شهید بهشتی و ایران در این نشست مشارکت فعال داشتند و مطالعاتی در زمینه شاخص‌های مربوط به ساماندهی رشته‌های آموزشی را مطرح کردند.

وی با بیان اینکه در ساماندهی رشته ها، نیاز کشور در اولویت قرار دارد، خاطر نشان کرد: مواردی همچون نگاه بخشی و منطقه‌ای در اولویت‌های بعدی قرار می‌گیرد چرا که کشور منابع محدودی دارد و باید بر اساس شاخص‌های انسانی سلامت حرکت کنیم.

رضایت ساماندهی رشته‌ها را اقدامی کارشناسی شده خواند و افزود: هدف از این کار، محدود سازی و حصر رشته‌ها نیست بلکه با کمک دبیرخانه‌ها برای بهبود شرایط اقدام خواهیم کرد. همچنین نگاه ما در بازنگری کاریکولوم‌های درسی به صورت مهارت محوری و نیاز محوری و ماموریت محوری است.

رئیس کمیسیون رهیافت همگرایی در علوم پزشکی، بر ضرورت دستیابی به الگوی متوازن رشته مناطق و رشته محل ها، از طریق کار کارشناسی تاکید کرد و افزود: با تاکید معاون آموزشی مقرر شده است سامانه ساماندهی بعنوان ابزاری مدیریتی اجرایی شود که بر اساس نیاز در قالب داده‌ها و آمار‌های دقیق در اختیار قرار می‌گیرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سوالات مهم داوطلبان کنکور درباره سابقه‌ تحصیلی و ترمیم نمره + پاسخ
  • پاسخ به ۲۰ سوال کلیدی کنکوری ها درباره ایجاد سابقه‌تحصیلی و ترمیم نمره
  • راه‌اندازی۶ دانشکده موضوعی جدید در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود
  • گرایش جوانان به رشته های علوم پایه و فنی مهندسی در حال کاهش است
  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • ادغام ۲۴۰ رشته محل دانشگاه آزاد در واحدهای بزرگ
  • رضایت: ساماندهی برنامه‌های آموزشی در جهت اولویت و نیاز کشور است
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • برگزاری اردوی مدرسه تربیتی شهید سلیمانی ویژه دانشجویان دانشگاه فرهنگیان در کرمان