Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-08@06:59:17 GMT

مشکلات دانشگاه فرهنگیان زنجان بررسی شد

تاریخ انتشار: ۲ خرداد ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۳۸۶۳۳۶۰

مشکلات دانشگاه فرهنگیان زنجان بررسی شد

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان زنجان گفت: این دانشگاه از نظر فضای فیزیکی آموزشی دچار مشکلات بسیاری است و نیازمند مقاوم‌سازی و ترمیم اساسی است چرا که ساختمان دانشجویان پسر حدود ۴۵ سال و ساختمان دانشجویان دختر حدود ۵۰ سال قدمت دارد. ۰۲ خرداد ۱۳۹۸ - ۰۹:۱۶ استانها زنجان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان, کمال اجاقلو در جلسه کمیته استانی هیئت امنای دانشگاه فرهنگیان استان زنجان اظهار داشت: این ساختمان‌ها و فضاهای آموزشی بسیار قدیمی هستند و مسئولان و دانشجویان را دچار مشکلات بسیاری کرده‌اند که نگهداری این ساختمان‌های قدیمی هزینه‌های بسیاری بردوش دانشگاه گذاشته و نیازمند یاری و دستورات لازم از سوی استانداری و مسئولان مربوطه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: دانشگاه فرهنگیان دارای هیئت علمی متشکل از 7 نفر دکترا و 6 نفر کارشناسی ارشد است و 139 نفر مدرس نیز مشغول به ارائه خدمت‌رسانی علمی به دانشجویان هستند.

طهرانچی: نقد تشکل های دانشجویی برای دانشگاه آزاد غنیمت استطرح خوابگاهی دانشگاه فرهنگیان بوشهر با بودجه 70 میلیارد ریالی احداث می‌شودتشریح ماموریت‌ آموزشی پژوهشی و فرهنگی دانشگاه

رئیس دانشگاه فرهنگیان استان زنجان گفت: گسترش رشته‌های موجود و درخواست زمین 100 هکتاری برای احداث دانشگاه جامع فرهنگیان را از جمله خواسته‌های مهم این دانشگاه عنوان کرد.

وی گفت: درباره گسترش رشته‌ها مکاتباتی با تهران داشته‌ایم که درخواست 6 رشته و برپایی این 6 رشته در استان را خواستار بوده‌ایم که امیدواریم همکاری‌های لازم انجام شود.

باید سطح علمی و امکاناتی دانشگاه فرهنگیان زنجان به بهترین شکل بالا ببریم

استاندار زنجان نیز در این جلسه گفت: بر اساس آمارها 81 درصد ساختمان پسران و 99 درصد ساختمان دختران این دانشگاه باید بازسازی و مقاوم‌سازی شود.

فتح‌الله حقیقی درباره تعداد بالای اساتید مدعو و کم بودن اساتید ثابت گفت: باید از نیروهای بومی استان که به شهرهای دیگر رفته و مشغول به تدریس هستند با بوجود آوردن شرایط مناسب دعوت به همکاری کنیم تا سطح علمی در سطح استان هرچه سریع‌تر بالا برود.

وی گفت: قطعا هفته آینده از مجموعه دانشگاه بازدید خواهیم داشت تا همکاران عمرانی ما نظرات کارشناسی و قطعی در این باره ارائه کنند.

استاندار زنجان با اشاره به اینکه با درخواست 100 هکتار نمی‌توان موافقت کرد و دلیل این موضوع بحث سختی ساخت و ساز است، تصریح کرد: این موضوع امکان پذیر نیست که بتوان 100 هکتار زمین در اختیار دانشگاه قرار داد اما می‌توان با معرفی برخی ساختمان‌های ادارات و سازمان‌ها که غیرفعال و راکد هستند با همکاری دانشگاه و در اختیار قرار دادن این ساختمان‌ها به دانشگاه فرهنگیان آن‌ها را تبدیل به احسن کرد و فضای خوبی برای آموزش دانشجویان فراهم کرد و فضاهای دیگری را نیز در نظر گرفت تا به عنوان خوابگاه به دانشجویان دانشگاه فرهنگیان اهدا شود که اینگونه هم هزینه کمتری هم فضای آماده‌تری خواهیم داشت.

وی با اشاره به درخواست رشته‌های مختلف و 6 رشته جدید گفت: باید سطح علمی و امکاناتی را به بهترین شکل بالا ببریم و از پایین‌ترین مقاطع تا دانشگاه‌ها باید تمام سعی در بالابردن سطح علمی استان تلاش شود و با جذب اساتید مجرب و استادانی زنجانی که در استان‌های دیگر هستند و بازگردانی آنها به زنجان بتوان تهران را قانع به اهدا رشته‌های مختلف و بیشتر به زنجان کنیم.

انتهای پیام/ح

R41375/P/S6,59/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۸۶۳۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، آیین نکوداشت مقام استاد و ویژه‌برنامه سالروز شهادت استاد شهید مرتضی مطهری با حضور اعضای هیئت رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد و جمعی از اعضای هیئت علمی در تالار شهید سلیمانی این دانشگاه برگزار و از ۹ استاد برتر علمی ـ پژوهشی و فرهنگی و آموزشی تجلیل شد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در این آیین گفت: نقش استادان انسان‌سازی است و باید در کنار درس دادن و آموزش به دانشجویان، مسائل معرفتی و دینی را مطرح کنند.

ابراهیم رحیمی افزود: روز معلم یادآور ایثار، مجاهدت و تلاش بزرگانی بوده که پویایی اندیشه‌شان به تأسی از اسوه اخلاق و مکارم ایران اسلامی، استاد شهید مرتضی مطهری، در جای جای این سرزمین طنین‌انداز شده و نقش والای استادان و معلمان در توسعه و تعالی کشور و تربیت نخبگان به‌عنوان میراث گرانبهای انبیاء و اولیای الهی در همه ادوار، شایسته تکریم و سپاس است.

وی با اشاره به موافقت شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم و راه‌اندازی رشته‌های جدید از مهرماه امسال در این واحد دانشگاهی، از پذیرش دانشجو در رشته‌های جدید کارشناسی‌ارشد آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی گرایش تمرینات اصلاحی، روانشناسی ورزشی، مهندسی مکانیک گرایش تبدیل انرژی خبر داد.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد بیان کرد: این دانشگاه با در نظر گرفتن آمایش منطقه‌ای و برای رسیدن به دانشگاه کارآفرین و همچنین پاسخ به نیاز جوانان جویای تحصیل به‌خصوص تحصیلات تکمیلی دنبال افزایش رشته‌های جدید و کاربردی است.

رحیمی به تخصیص امور رفاهی به استادان در سال جدید اشاره و تشریح کرد: با همت استادان برجسته و تمامی مسئولان کشوری و استانی در حال حاضر در این واحد دانشگاهی ۱۰ هزار جوان جویای علم در ۶۷ رشته دکتری تخصصی و کارشناسی ارشد و ۱۵۵ رشته کاردانی وکارشناسی مشغول تحصیل هستند.

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ آزاد اسلامی استان چهارمحال و بختیاری هم با گرامیداشت یاد و خاطره دانشمند فیلسوف علامه شهید مطهری و بزرگداشت مقام شامخ معلم گفت: شهید آیت‌الله مرتضی مطهری یکی از شخصیت‌های برجسته و کم‌نظیر در تاریخ اسلام و یکی از دانشمندان اسلام‌شناس و محققان توانا به شمار می‌رود که با افکار و اندیشه‌های ناب و اصیل خود، آثار و نتایج بزرگی را در زمینه‌های گوناگون علمی، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی در میان حوزویان و دانشگاهیان بر جای گذاشت.

حجت الاسلام رضا قاسمی‌نژاد با تفسیر آیاتی از قرآن کریم، به نقش اساسی استادان در جامعه و چگونگی ارتباط با دانشجویان پرداخت.

وی، توسعه و ارتقای کمّی و کیفی فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، ترویج و تعمیق ارزش‌های دینی، اخلاقی و انقلابی، زمینه‌سازی و تقویت مشارکت دانشجویان در فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی، زمینه‌سازی و تقویت مشارکت استادان در فعالیت‌های فرهنگی را از جمله راهبرد‌ها و برنامه‌های ارتقای فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی در دانشگاه عنوان کرد.

به گزارش آنا، اجرای موسیقی محلی و بختیاری، اجرای مسابقه، پخش کلیپ، پرسش و پاسخ و تجلیل از اعضای هیئت علمی، علی شریف‌زاده از دانشکده علوم پایه، تقی تکتاز از دانشکده دامپزشکی، ایرج ترابی از دانشکده علوم انسانی، نوشین عباسی از دانشکده فنی و مهندسی، دکتر شهرام مشهدی‌زاده از دانشکده علوم پزشکی، دکتر غلامرضا ابوطالبی از دانشکده مهارت و کارآفرینی، بهرام جلیل از دانشکده پردیس لردگان، نرجس محسنی‌فر از دانشگاه آزاد اسلامی فارسان و نجمه توکلی از دانشکده پردیس اردل به‌عنوان استادان برتر علمی، پژوهشی، آموزشی و فرهنگی از برنامه‌های این گردهمایی بود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۱۰۰ رشته بدون داوطلب در دانشگاه فنی و حرفه ای حذف شد
  • علت عدم گرایش به رشته‌های علوم پایه و فنی بررسی شود
  • همکاری علمی دانشگاه آزاد همدان با یک شرکت لبنی
  • کارنامه‌ی یکی از شاخص‌ترین چهره‌های علمی تاریخ‌نگاری معاصر بررسی می‌شود
  • راه‌اندازی رشته آسیب‌شناسی ورزشی و تمرینات اصلاحی در دانشگاه آزاد شهرکرد
  • همایش بین المللی مدیریت ورزشی در اردبیل برگزار شد
  • دانشگاه‌ها از مسائل کشور جدا نشوند
  • نگاهی به فعالیت های علمی و آموزشی دانشگاه فرهنگیان قم+ فیلم
  • توان علمی دانشگاه فردوسی مشهد باید به حل مشکلات کمک کند
  • دانشگاهها در راستای رفع مشکلات توسعه ای مازندران پای کار بیایند